woensdag 10 augustus 2016

Sanitair verbouwen (deel 2)

Voordat we op vakantie gingen is de toiletruimte afgewerkt. Op de muren is glasweefselbehang geplakt en wit geverfd. Het wasbakje is geplaatst, afvoerleiding omgelegd, haakjes opgehangen en de spiegels hebben een nieuwe omlijsting gekregen. Alles bij elkaar maakt de toiletruimte weer tot een ' frisse'  ruimte, waar ook ruimte is om tassen etc. te laten staan tijdens het rijden. De hangzak aan de muur boven het toilet kunnen alle shampoo's en andere artikelen geplaatst worden, die tijdens het rijden wordt opgerold en op de grond wordt gelegd. Eenmaal op de camping hangt alles daardoor snel weer aan de muur.

Een tijdrovende klus was om de elektra goed aan te leggen. Met de kabellengte komt dit heel precies. In de oude toiletlamp zat nog een 12Volt lampje, die nu (nog) niet wordt gebruikt en daardoor weggewerkt is. Door een lamp aan de wand te hangen met een schakelaar (mede dankzij de gamma!) is er ook weer voldoende licht. Vanwege de geringe hoogte in de caravan kon deze lamp niet aan het plafon hangen

Helaas bleek het wasbakje water te lekken bij de afvoer, doordat er oude materialen zijn hergebruikt. Aan de onderkant heb ik een soortemet ' aqua-klei'  aangebracht en is dit opgelost.

Hieronder de foto's van het uiteindelijke resultaat:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten